Κύριε Degrelle, τι ήταν τα Waffen - SS;


Κύριε Degrelle εκτός από ένας πολύ μεγάλος πολιτικός είστε και στρατηγός του μοναδικού Ευρωπαϊκού στρατού – των Waffen SS. Τι ήταν τα Waffen SS;

Οι αριστοκράτες του ηρωισμού, η αφρόκρεμα της Ευρωπαϊκής νεολαίας που πολέμησε στις στέπες του Ανατολικού Μετώπου κάτω από την καθοδήγηση του μεγάλου μας Αρχηγού, θυσιαζόμενοι για την Ζωή, για τον Πολιτισμό και την Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη. Μας απο­κάλεσαν «μισθοφόρους» και «δολοφόνους», ταπεινά άτομα αστικής νοοτρο­πίας. Θεέ μου πόσο έχουν σφάλλει σ' αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αυτό που μας καθοδηγούσε ήταν η αντίδρα­ση μας στον μπολσεβικισμό και στις μα­σωνόδoυλες δυτικές δημοκρατίες. Αυ­τά τα παιδιά που πολέμησαν στα WAF­FEN SS, 18 - 22 χρόνων από διαφορετικές χώρες και κοινωνικές τάξεις, οι πε­ρισσότεροι αγροτόπαιδα και φοιτητές, ήταν ιδεαλιστές.

Πολεμούσαν και πέ­θαιναν για την ιδεολογία και την πατρί­δα μας, την Ευρώπη. Οι Γερμανοί πέθαι­ναν στο ίδιο χαράκωμα με τους Σουη­δούς , τους Γάλλους , τους Ισπανούς και ας μην ξεχνάμε τους 60.000 SS μου­σουλμάνους. Στα WAFFEN-8S δεν υ­πήρχαν μόνο Γερμανοί. Θυμάμαι τώρα ότι την πρωτοχρονιά του 1944 όλοι οι μουσουλμάνοι SS πήραν ως δώρο από τον Χίτλερ μια χρυσή αλυσίδα που κρε­μασμένο στην άκρη της είχε ένα μικρό Κοράνι, ύστατη προσφορά του Χίτλερ προς αυτούς τους ηρωικούς άντρες που είχαν συνδέσει το μέλλον της πατρίδας τους με τη νίκη των Ευρωπαϊκών Επαναστατικών δυνάμεων. Στα WAF­FEN SS όλη αυτή την περίοδο πολέμησε ότι πιο αγνό, ότι πιο ηρωικό και ιδεαλιστικό στοιχείο υπήρχε στην Ευρωπαϊκή νεολαία. Αυτό ήταν τα WAFFEN SS.

Από την συνέντευξη στο περιοδικό ''Αντίδοτο''.


Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι θυσίες και οι απίστευτοι άθλοι των WAFFEN -  SS θα βρουν τους δικούς τους  επικούς ποιητές του αναστήματος ενός Schiller! Αυτό που ξεχώριζε τα SS ήταν η μεγαλοσύνη τους μέσα στις πιο αντίξοοες συνθήκες. Ο πέπλος της σιωπής έπεσε πάνω στα WAFFEN -  SS  μετά τον πόλεμο, αλλά τώρα όλο και περισσότεροι  νέοι καταφέρνουν να μάθουν για την ύπαρξη τους, για τα κατορθώματα τους. Η φήμη τους μεγαλώνει σιγά – σιγά και οι νέοι απαιτούν να μάθουν περισσότερα. Σε 100 χρόνια όλα τα ψέμματα θα έχουν ξεχαστεί, αλλά το μεγαλείο και τον ηρωισμό των WAFFEN - SS θα τα θυμούνται. Θα είναι η ανταμοιβή ενός έπους.